Palliatieve zorg

Wij verlenen palliatieve zorg aan cliënten die wonen op één van de locaties van Zorggroep Groningen. Als u erg ziek bent en hoort dat genezing niet meer mogelijk is, dan gaat er wellicht van alles door uw hoofd. Of misschien staat de tijd juist even stil. Hoe gaat u om met dit bericht? Misschien heeft u nog wensen of  behoefte aan een rustige plek waar comfort en zorg aanwezig is. Weet dat onze medewerkers graag met u in gesprek gaan over u wensen. We doen er alles aan om het verblijf zo aangenaam mogelijk voor u te maken.

Palliatieve zorg voor cliënten van Zorggroep Groningen

Woont u al op een locatie van Zorggroep Groningen en heeft u palliatieve zorg nodig? Dan hoeft u niet te verhuizen. Als u het fijn vindt, kunt u gewoon in uw eigen vertrouwde omgeving blijven.

Palliatieve zorg bij Zorggroep Groningen

Wij richten ons op het verlichten van uw pijn. Maar ook op het comfort en de kwaliteit van uw leven. Als u er behoefte aan heeft, staan we voor u klaar om u troost te bieden of om uw vragen te beantwoorden. Heeft u hulp nodig bij het contact met uw huisarts of specialist? Geef het dan gerust aan. Onze specialist ouderengeneeskunde is deskundig in palliatieve zorg. En als u andere zorg nodig heeft, dan regelen we dit ook. Onze behandelaars, zoals geestelijk verzorgersmaatschappelijk werkers en psychologen, zijn er voor u. Om te luisteren of om mee te praten.