CarenZorgt

Zorggroep Groningen vindt het van groot belang dat er contact is tussen cliënten, familie en zorgmedewerkers. Dit ondersteunen wij door middel van het digitale cliëntportaal CarenZorgt (www.carenzorgt.nl). Met CarenZorgt krijgen u en eventueel uw naasten online inzicht in de agenda, de dagelijkse zorgrapportages en uw Zorgleefplan. Daarnaast kunnen u en uw naasten berichten versturen naar de zorgmedewerkers.

Waarom CarenZorgt

Via uw computer of tablet kunnen u en uw naasten gratis gebruik maken van de beveiligde website www.carenzorgt.nl. Dat is prettig voor u en voor ons. U kunt bijvoorbeeld via Caren op elk gewenst moment een bericht achterlaten voor ons zorgteam. Zo kunnen we nog beter samenwerken aan uw zorg en welbevinden.

Via CarenZorgt kunt u:

  • De dagelijkse zorgrapportages inzien.
  • Uw zorgplan inzien. Zo heeft u altijd de actuele informatie bij de hand en ook uw naasten die u toegang geeft kunnen zien hoe het met u gaat.
  • Contact onderhouden met het zorgteam.
  • Gebruik maken van een overzichtelijke agenda om afspraken te noteren.

Inloggen

Als cliënt van Zorggroep Groningen ontvangt u van ons een toestemmingsformulier en de gebruikersvoorwaarden van CarenZorgt. Wilt u gebruik maken van Caren dan dient u het toestemmingsformulier te ondertekenen en terug te geven aan een zorgmedewerker. U ontvangt vervolgens een brief met een code waarmee u kan inloggen op Carenzorgt.nl.

U activeert CarenZorgt door naar www.carenzorgt.nl te gaan en te kiezen voor account aanmaken. Vervolgens voert u de in inlogcode uit de brief in. U kunt dit zelf doen of uw code geven aan een familielid of kennis. Pas dan wordt CarenZorgt geactiveerd. Als u niets doet wordt CarenZorgt niet geactiveerd en wordt er geen informatie gedeeld. Wilt u meerdere personen toegang geven tot uw zorgdossier? Dan kunt u via connecties uw contacten uitnodigen.

Hoe werkt CarenZorgt

Hieronder leest u precies hoe CarenZorg werkt. Bekijk het filmpje voor een snelle uitleg of open de handleiding om stap voor stap te lezen wat de mogelijkheden zijn. Heeft u een vraag? Kijk dan ook eens of het antwoord al te vinden is onder de veel gestelde vragen.

Filmpje met uitleg over CarenZorgt

Handleiding CarenZorgt

Veel gestelde vragen

Folder over CarenZorgt

Meer informatie of vragen?

Heeft u inhoudelijke vragen over CarenZorgt of over hoe het werkt? Stel ze via info@carenzorgt.nl. Wilt u gebruik maken van CarenZorgt? Neem dan contact op met uw zorgmedewerker.