Ik wil revalideren

Zorggroep Groningen is de nummer 1 van het noorden in revalidatiezorg voor ouderen. Na een medisch specialistische behandeling kunt u met goede revalidatie beter en sneller herstellen. Bij ons zijn cliënten snel weer op de been. We zijn gespecialiseerd in revalidatie na een hersenbloeding (CVA), amputatie en revalidatie na een heup- of knieoperatie. De hele revalidatieperiode staat in het teken van een vlotte terugkeer naar huis. Lijdt u aan de ziekte van Parkinson of heeft u last van een andere chronische aandoening? Ook dan staat Zorggroep Groningen voor u klaar. Wij hebben veel kennis en ervaring met revalidatiezorg. Samen met u werken we graag aan uw herstel. En, als dat voor u mogelijk is, aan de terugkeer naar uw oude woon- en werksituatie.

Verschillende behandelingen bij revalidatie

Als u bij wilt gaan revalideren begeleiden de medewerkers van ons Expertise Behandelcentrum u. Naast de specialist ouderengeneeskunde hebben wij tal van andere behandelaars. Zoals:

Hoe ziet mijn revalidatietraject eruit?

U krijgt eerst een intake met onze arts. Daarna beginnen we met de revalidatie. Na een week bespreken we samen de resultaten. Met deze resultaten en met uw eigen doelen, stellen we een individueel behandelplan vast. Daarmee werken we samen toe naar uw herstel.

Hoe verder als uw revalidatietraject is afgerond?

Als u de doelen van uw behandelplan heeft behaald, kunt u weer naar huis. Misschien wilt u nog gebruik maken van ondersteuning. Dan stellen we samen een vervolgtraject op. Zo kunt u gebruik maken van hulpmiddelen en therapieën.

De locatie voor revalidatie

Wij bieden onze geriatrische revalidatiezorg aan op onze locatie Maartenshof in Groningen aan. Hier zijn de specialisten van ons Expertise Behandelcentrum aanwezig. Op de vernieuwde revalidatieafdelingen verblijven cliënten in een gastvrije omgeving, met grote kamers en veel privacy, zoals een eigen douche en toilet. De faciliteiten in Maartenshof bieden alles voor een aangenaam verblijf. De locatie is goed bereikbaar in het zuiden van de stad Groningen.