Werken bij Zorggroep Groningen

Werken bij Zorggroep Groningen betekent je dagelijks met je collega’s inzetten om onze cliënten een waardevolle dag te bezorgen. Ze wonen tijdelijk bij ons om te revalideren na een heupoperatie of een CVA. Of permanent omdat het niet meer vertrouwd is om zelfstandig thuis te wonen. In een team met enthousiaste mensen doe jij er alles aan om iemand zo snel mogelijk terug laten keren naar de oude woonsituatie. En als dat niet kan dan bied je hen een fijne woonomgeving die zoveel mogelijk lijkt op thuis. We investeren in zoveel mogelijk medewerkers met zorgtaken. Zodat we ook echt het verschil kunnen maken in de kwaliteit van leven van onze cliënten en goed in kunnen spelen in wat ze zelf kunnen en belangrijk vinden. Bij ons heb je alle ruimte om altijd de mens te zien.

 

Wil je geld verdienen in de zomer én ervaring opdoen in de zorg?

Solliciteer dan bij Zorggroep Groningen! Wij zoeken voor de vakantieperiode 2018 enthousiaste vakantiekrachten

Meer informatie

Leren bij Zorggroep Groningen

Wij investeren in scholing en opleiding. Wij zijn een erkend leer- en stagebedrijf. Binnen Zorggroep Groningen kun je stagelopen voor veel verschillende opleidingen op MBO tot Universitair niveau. In de zorg, het facilitair bedrijf en de ondersteunende diensten. We bieden voor interne medewerkers bij gebleken geschiktheid, de mogelijkheid een BBL-traject te volgen. We stellen hoge eisen aan ons personeel. Alleen op die manier kunnen we de beste zorg garanderen. Dit begint al bij het lopen van een stage. Wij bieden je tijdens je stage, naast een uitdagende leeromgeving, ook deskundige begeleiding door onze gemotiveerde werkbegeleiders en praktijkopleiders. Als je op het VMBO zit, kun je via de Carrousel Zorg en Welzijn kennis maken met onze organisatie.

Ben je op zoek naar een uitdagende stage in de zorg? Maak dan een keuze om de juiste informatie te lezen:

Ook werken bij Zorggroep Groningen?

Wij vinden het belangrijk dat de juiste persoon op de juiste plek zit. De ontwikkelingen binnen de zorgsector staan niet stil. Dit zien we als een uitdaging om ons werk beter te doen. Daarom stellen we hoge eisen aan ons personeel. Zo garanderen we de beste zorg. Als medewerker van Zorggroep Groningen ben je ingeschreven in het kwaliteitsregister van jouw discipline of vragen we je dit te doen. Om deze inschrijving te handhaven volg je opleidingen en trainingen. Ben je geïnteresseerd in Zorggroep Groningen als werkgever? Bekijk dan onze vacatures, deze vind je onderaan deze pagina.

Zorggroep Groningen biedt je interessante secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals gebruikmaking van collectieve verzekeringen, het Nationale Fietsplan en deelname aan het Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (MKA-systeem). Je kunt dan met fiscaal voordeel profiteren van het aanschaffen van een fiets, computer of tablet, sportartikelen, sportcontributie en bedrijfsfitness.

Vrijwilliger worden bij Zorggroep Groningen

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor Zorggroep Groningen. De zorg voor onze cliënten wordt hierdoor beter. Daarom besteden we veel aandacht aan de selectie van onze vrijwilligers en de kennismaking met Zorggroep Groningen. We zorgen goed voor onze vrijwilligers. Wij bieden begeleiding, ontplooiingsmogelijkheden en inspraak. Zodat onze vrijwilligers plezier ervaren in het vrijwilligerswerk, mogelijkheden zien om zichzelf te ontplooien en een zinvolle bijdrage leveren aan de maatschappij. Wij onderscheiden ons in complexe zorg. Wij vinden dat onze cliënten gezien moeten worden en dat er naar ze wordt geluisterd. Wil je als vrijwilliger aan de slag gaan bij Zorggroep Groningen of heb je nog vragen? Bekijk dan onze vacatures voor vrijwilligers of neem contact met ons op.

Huidige vacatures

Bekijk hier onze huidige vacature(s).

Meer informatie

Vrijwilliger worden?

Lees hier meer over vrijwilligerswerk.

Meer informatie

Aanmelden voor de e-mailalert

Ontvang nieuwe vacatures per e-mail.

Meer informatie