Stem op ‘Naar buiten’, het Kern-met-pit-project van Innersdijk!

29 dec 2017

Innersdijk doet mee aan ‘Kern met Pit’. Kern met Pit daagt mensen uit om de droom die zij hebben voor hun eigen buurt binnen een jaar te realiseren.
 

Wat onze droom is?
Het is onze droom om de omgeving van Innersdijk mooier te maken en samen met de cliënten vaker naar buiten te gaan. Ons project heet daarom ook ‘Naar buiten!’. We hebben daarbij de hulp ingeroepen van buurtbewoners, vrijwilligers en familieleden.

We zijn aan de slag gegaan om de patio’s van Innersdijk leefbaarder, gezelliger en toegankelijker te maken. Wat we nog meer willen gaan doen is bloemen inzaaien, bloemenpotten vullen, regentonnen neerzetten en een tuingereedschapskast plaatsen. Met de basisschoolleerlingen van ‘De Poort’ uit Ten Boer organiseren we één keer per maand een tuinactiviteit die we uitvoeren samen met onze clienten.

 

Stem mee op ons project!

Willen we kans maken op de Gouden Pit ter waarde van 3000 euro dan hebben we uw stem hard nodig! Stemmen kan nog tot 10 januari 2018 via deze link.

 

Wie doet er mee?

Om onze  droom Naar Buiten! met onze bewoners, te realiseren hebben we vrijwilligers en/of familieleden  nodig die het fijn vinden om met clienten naar buiten te gaan en te tuinieren. Voor informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met Kitty Boon via k.boon@zorggroepgroningen.nl.