Ik kan niet meer alleen thuis wonen

Soms is het niet meer mogelijk thuis te blijven wonen. Door ziekte of door ouderdom. Misschien overweegt u een opname in een verpleeghuis. Dat is zeker geen gemakkelijke keuze. U moet, al dan niet tijdelijk, afscheid nemen van uw eigen thuis. Het verlies van zelfstandigheid en de andere woonomgeving kunnen u flink uit balans brengen. Machteloosheid, frustratie of het gevoel van eenzaamheid. Het zijn allemaal hele normale gevoelens. Bij Zorggroep Groningen begrijpen we dat. Als u dat wenst ondersteunen en begeleiden we u hierbij. Dan zoeken we samen naar een woonvorm die bij u past. Een woonvorm waarbij u zo lang mogelijk de regie houdt over uw eigen leven. Zodat uw nieuwe huis ook weer uw thuis wordt.

Wonen, zorg, welzijn en behandeling

Zorggroep Groningen combineert wonen, zorg, welzijn en behandeling. Want iedere cliënt is anders. Of u nu lichamelijke of psychische klachten heeft. Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat u nodig heeft. De expertise hebben we in huis. Natuurlijk hopen we dat u zich goed voelt en met plezier bij ons verblijft. Hiervoor zijn veel verschillende mogelijkheden binnen Zorggroep Groningen. Zo kunt u terecht voor een verblijf voor korte duur, voor lange duur of voor een permanent verblijf.

Wonen in een locatie van Zorggroep Groningen

Wonen bij Zorggroep Groningen is huiselijk en vertrouwd. Afhankelijk van uw wensen bieden onze woonvormen meer dan alleen zorg. Zo kunt u met bewoners van de wijk in aanraking komen omdat onze woonvormen ook ontmoetingscentra zijn voor buurtbewoners. Zorggroep Groningen heeft vier locaties.