Zorggroep Groningen

Het Expertise Behandelcentrum maakt deel uit van Zorggroep Groningen. Zorggroep Groningen organiseert wonen, zorg, welzijn en behandeling met name voor ouderen in de stad en provincie Groningen. Wij zijn bovenal een ‘maatschappelijke ondernemer’ die midden in de samenleving staat. Wij leveren zorg en dienstverlening in verschillende vormen binnen én buiten de muren van onze vijf locaties. Onze locaties zijn Maartenshof in Groningen, Bloemhof en Innersdijk in Ten Boer, A.G. Wildervanck in Veendam en Westerhave in Wildervank.

Regie over eigen leven

Bij Zorggroep Groningen staat de cliënt centraal. Wij vinden het belangrijk goed te luisteren naar de wensen en behoeften van de cliënten. Ons uitgangspunt daarbij is dat zij zo lang mogelijk de regie over het eigen leven kunnen houden en mee kunnen blijven doen aan het maatschappelijk verkeer. Daarom zijn onze locaties meer dan alleen zorginstellingen. Het zijn ontmoetingscentra waar jong en oud elkaar tegenkomen.

Verblijf bij Zorggroep Groningen

Zorggroep Groningen wil ervoor zorgen en aan bijdragen dat ouder wordende mensen zo lang mogelijk de regie over hun eigen leven kunnen houden. Dit geldt voor mensen die op de locaties wonen, maar ook voor mensen die er voor kortere of langere tijd verblijven of nog thuis wonen. De locaties hebben een huiselijke, vertrouwde, maar ook uitnodigende uitstraling, aansluitend bij de omgeving waarin de centra zijn gesitueerd. De locaties bieden meer dan alleen zorg. Het zijn tevens laagdrempelige ontmoetingscentra voor bewoners van de wijk.

Contact met Zorggroep Groningen

Zorggroep Groningen
Schaaksport 102
9728 PG Groningen
Postbus 8047
9702 KA Groningen

Telefoon: 050 – 535 41 00
E-mail: info@zorggroepgroningen.nl

www.zorggroepgroningen.nl