Visje eten met alle cliënten van Innersdijk

03 mei 2016

Op dinsdag 3 mei werd de tweede wens van het project ‘De wens van de mens’ vervuld; Namelijk met alle cliënten van Innersdijk vers gebakken vis eten. Deze wens is mede door de plaatselijke visboer en de Brasserie van Innersdijk in vervulling gegaan. Om 11.00 uur stond de visboer al klaar om speciaal voor alle cliënten van Innersdijk een vers gebakken vis te bereiden (kibbeling en lekkerbekjes). Dit waren er ongeveer 100 stuks! De keuken van de Brasserie van Innersdijk zorgde voor een aangepast menu, zodat deze goed paste bij de gebakken vis.

De wens van de mens
Vanuit onze nieuwe koers ‘Altijd de mens zien’, beloven we er alles aan te doen om wat voor onze cliënten waardevol is te behouden. Hier werken alle collega’s hard aan. Met het idee ‘De wens van de mens’ zetten we ons, naast de reguliere zorg,  met elkaar in om onze belofte waar te maken.

Uit gesprekken met cliënten bleek dat velen heel blij worden van kleine initiatieven. Vanuit deze gedachte is het project ‘De wens van de mens’ ontstaan. Cliënten konden begin dit jaar op elke locatie op een groot hart wensen achter laten. De cliëntenraden van elke locatie kozen drie wensen die in vervulling gaan. De komende periode gaan er nog veel meer wensen van cliënten in vervulling.