Woensdag 9 november Parkinson Café Groningen

04 nov 2016

Op woensdag 9 november vindt er een Parkinson Café Groningen plaats in het Grand Café in Maartenshof van Zorggroep Groningen.
THEMA: "Team290"
Spreker is Herniem ten Wolde. Herimen is casemanager bij Team290 en gaat vertellen wat zij voor patiënten en mantelzorgers kan betekenen

Parkinson Café
Het Parkinson Café Groningen wordt georganiseerd door een aantal enthousiaste zorgverleners die betrokken is bij Parkinsonzorg en een tweetal contactpersonen van de Parkinson Vereniging. Allen zien dat er een grote behoefte is aan een Café in de regio Groningen. Contact met lotgenoten en gezelligheid is het hoofddoel van het Parkinson Café Groningen. Daarnaast spelen informatie uitwisselen over de ziekte en tips delen met elkaar een grote rol. Op 14 maart 2012 werd het Parkinson Café Groningen in Maartenshof officieel geopend. De grote opkomsten van bezoekers bij de Parkinson Cafés maken duidelijk dat er in een maatschappelijke behoefte wordt voorzien.

Meer informatie
Wilt u meer weten over het programma van een Parkinson Café bij u in de buurt, kijk dan op de website https://www.parkinson-vereniging.nl/wat-doen-wij/regionale-activiteiten/parkinson-cafes/ of mail naar parkinsoncafegroningen@hotmail.com. De entree is 2 euro, inclusief koffie/thee.
Het Café vindt van 14.00-16.00 uur plaats in het Grand Café van Maartenshof, Schaaksport 100/102, 9728 PG Groningen.

Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met:
Thea de Haan, Verpleegkundig Parkinson Consulent Zorggroep Groningen/Punt voor Parkinson, telefoon (050) 535 41 63.

Organisatoren van het Parkinson Café
Greetje Teuben, Harry Boonstra, Gepke Wolthuis, Thea de Haan, Beatrice de Wolff en Miranda van Beveren.

Sponsoren van het Parkinson Café
Villerius Medical, Parkinson Vereniging, JUMBO Overwinningsplein, DeliXL, Zorggroep Groningen - locatie Maartenshof.