Nieuwe aanmeldingen voor FysioFit

13 feb 2015

In december 2014 heeft het Expertise Behandelcentrum een nieuwe flyer uitgegeven voor de oefengroep FysioFit. Na het verspreiden van deze flyer onder verschillende doelgroepen zijn inmiddels meerdere aanmeldingen binnengekomen. Goed nieuws! Wij wensen de nieuwe deelnemers veel succes!

Wat is FysioFit?

Samen met één van de fysiotherapeuten van het Expertise Behandel­centrum stelt u een oefenprogramma op. Uw oefenprogramma is individueel maatwerk, zodat deze aansluit bij uw doelen en belastbaar­heid. Tijdens het trainen maakt u gebruik van de apparatuur van het Expertise Behandelcentrum. Uw vaste begeleider heeft tijdens uw training alle aandacht voor u. Zij begeleiden en adviseren u graag.

Sporten dichtbij huis

Met FysioFit kunt u vlakbij sporten. Deze training wordt namelijk gegeven op alle vestigingen van het Expertise Behandelcentrum. Het Expertise Behandelcentrum is gevestigd in Maartenshof in Groningen, Bloemhof en Innersdijk in Ten Boer, A.G. Wildervanck in Veendam en u vindt een vestiging in Beijum. Lekker dichtbij!

Hoe kunt u zich inschrijven?

U kunt zich voor een termijn van 3 maanden inschrijven. Na deze periode gaat u samen met uw fysiotherapeut uw training bespreken. Zo wordt er met u onder andere gekeken of u uw doelen heeft bereikt en verlenging zinvol is.

Voor inschrijving, meer informatie en een rondleiding kunt u contact opnemen met het Expertise Behandelcentrum van Zorggroep Groningen.