Jaarlijkse vrijwilligersbijeenkomst in Maartenshof

07 okt 2015

Woensdag 30 september hebben 121 vrijwilligers de jaarlijkse vrijwilligersbijeenkomst bezocht in Maartenshof. Een goede opkomst, zowel bij de diverse workshops als bij het nazomerbuffet.

De vrijwilligers konden dit jaar kiezen uit zes verschillende workshops: Parkinson, een pillenziekte, active ageing, wat te doen bij onrust en verwarring, schilderen en Marte Meo. De workshops waren informatief maar ook gericht op het leren en het beoefenen. Wederom een groot succes.

Na de workshops werd iedereen door Margreet Eenjes (vrijwilligerscoördinator) in het Grand Café verwelkomd met een drankje. De leden van de vrijwilligerscommissie werden voorgesteld en alle jubilarissen in het zonnetje gezet door Carin van der Mortel (hoofd dagbehandeling/activiteitenbegeleiding) en de leden van de vrijwilligerscommissie. Dit jaar waren er veel jubilarissen: twee vrijwilligers waren 12,5 jaar in dienst en vijftien vrijwilligers waren de grens van 5 jaar gepasseerd! Vervolgens hield Margriet Hommes (Raad van Bestuur) een korte toespraak waarna het nazomerbuffet werd geopend door Bianca Schothorst (coördinator Voeding). De band Falcon Trio zorgde voor de muzikale omlijsting.

Het buffet met vele tapas werd heel goed ontvangen. Complimenten aan de koks.

We kunnen terugkijken op een geslaagde bijeenkomst.