Geriatrische revalidatie van Zorggroep Groningen onder één dak

23 jan 2017

Als grootste zorgaanbieder van revalidatie voor ouderen in het Noorden heeft Zorggroep Groningen jarenlange ervaring op het gebied van geriatrische revalidatiezorg op de locaties Maartenshof in de stad Groningen en Innersdijk in Ten Boer. Zorggroep Groningen gaat deze expertise vanaf 1 februari centreren in Maartenshof.

Revalidatie onder één dak

Door deze bundeling van revalidatiezorg op één locatie draagt Zorggroep Groningen bij aan een nog betere kwaliteit van zorg en behandeling voor revalidanten. De revalidanten die nu nog op locatie Innersdijk verblijven verhuizen naar Maartenhof, zodat per 1 februari alle revalidatiezorg in Maartenshof plaatsvindt. Op de locatie Innersdijk in Ten Boer blijven cliënten wonen met psychogeriatrische en/of lichamelijke aandoeningen, totdat de nieuwbouw van Innersdijk in de stad Groningen gereed is.

Geriatrische revalidatie in Maartenshof

Zorggroep Groningen verleent, met ruim 100 plaatsen, als grootste aanbieder van geriatrische revalidatie in het Noorden, de beste zorg aan cliënten die herstellen van bijvoorbeeld een heup- of knieoperatie, amputatie, een hersenbloeding of beroerte (CVA). Revalidanten kunnen in Maartenshof rekenen op een vast zorg- en behandelteam. De gastvrije revalidatieomgeving in Maartenshof draagt bij aan een spoedige terugkeer naar huis. Alle activiteiten zijn erop gericht de zelfredzaamheid van de cliënt te vergroten en hen zelfstandig te laten functioneren. Dit alles helpt mee aan een snel en effectief herstelproces.

Wat biedt Zorggroep Groningen nog meer?

Zorggroep Groningen biedt intramurale complexe zorg. Dit is zorg voor een combinatie van specifieke lichamelijke en geestelijke aandoeningen binnen de muren van haar locaties in Groningen, Ten Boer en Veendam. Ook kunt u hier terecht voor uitstekende zorg op het gebied van Parkinson.