De nieuwe website van Zorggroep Groningen is online!

28 jan 2015

Vanaf vandaag heeft Zorggroep Groningen een nieuwe website. We hebben flink gesleuteld aan inhoud, vorm en vindbaarheid. Hierdoor kunnen we onder meer bestaande en nieuwe cliënten, familie, verwijzers en vrijwilligers beter en sneller van informatie voorzien, zodat nu en in de toekomst de keuze voor Zorggroep Groningen nog aantrekkelijker wordt!  Een website die beter past bij onze organisatie van nu en de toekomst.

De website brengt het aanbod van Zorggroep Groningen goed naar voren en richt zich meer op de hulpvraag. Onderwerpen worden op de homepagina uitgelicht en bezoekers worden door een eenvoudige structuur gemakkelijk naar relevante informatie geleid.

Tijdens de ontwikkeling van de website hebben we een aantal cliënten, eerste contactpersonen, vrijwilligers en collega’s gevraagd mee te denken. Via deze weg willen we hen nogmaals heel erg bedanken.

Via het tabblad boven aan de pagina kunt u ook naar de vernieuwde website van het EBC die begin vorig jaar al live is gegaan.

Mocht u nog tips hebben om de website verder aan te scherpen neem dan vooral contact op met de afdeling Marketing & Communicatie via communicatie@zorggroepgroningen.nl Alle tips zijn welkom!