Computercursussen voor ouderen (50+) in A.G. Wildervanck

01 mrt 2016

Zorggroep Groningen organiseert een ‘Basiscursus Computergebruik’ en een ‘Basiscursus Tabletgebruik’ in het internetcafé van A.G. Wildervanck. De cursussen zijn bedoeld voor alle 50 plussers die graag meer willen weten over het gebruik van een computer, laptop of tablet. Op de foto een van de enthousiaste deelnemers van de cursus Tabletgebruik.

Basiscursus Computergebruik
Tijdens deze cursus leren deelnemers de basishandelingen op de computer c.q. laptop en de daarbij behorende apparatuur. Te denken valt aan enkele onderdelen van tekstverwerking, Windows 8, e-mailen en het zoeken op internet. Voor elke twee cursisten is er één vrijwilliger om te helpen en te ondersteunen.

Basiscursus Tabletgebruik
Voor deze cursus dient de cursist zelf een tablet mee te nemen. Men leert de basishandelingen op de tablet, zoals e-mailen, zoeken op internet, fotoverwerking en app-beheer. Voor elke twee cursisten is er één vrijwilliger om te helpen en te ondersteunen.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Trijnie Oosterhuis, Hoofd Welzijn A.G. Wildervanck, via telefoonnummer (0598) 69 67 50.